اخبار برگریده
جمعه, 06 شهریور 1405 17:10

چهارشنبه, 25 ارديبهشت 1404 ساعت 12:26
  • .

رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان شمالی معارفه شد

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

طی آیینی به حضور قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان و جمعی از اساتید دانشگاه، نخبگان علمی، پیشکسوتان و دانشگاهیان، آئین تودیع و معارفه رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش نسیم امروز در این آیین قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: مسائل و مشکلات کشور باید به دست نخبگان حل شود و در این مسیر از اثرگذاری و ظرفیت فرهیختگان در پیشبرد امور بهره‌برداری بیشتری شود.

سعید خدایگان اظهار کرد: نخبگان استعدادهایی دارند که تاکنون کمتر از آن بهره‌مند شده‌ایم و در سال جاری که با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید نام‌گذاری شده باید در راستای حل چالش‌های کشور به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

وی با بیان اینکه در زمینه‌های مختلف کشور دارای نخبگان و دانشمندان برجسته‌ای است، افزود: باید از این ظرفیت عظیم در تحقق اهداف کلان کشور استفاده بهینه صورت گیرد.

خدایگان تصریح کرد: اکنون سامانه جامع هوشمند نخبگان در سطح کشور راه‌اندازی شده که افراد می‌توانند به‌راحتی در آن ثبت‌نام کنند و پس از شناسایی، هرم نخبگی افراد مشخص شده و متناسب با توانمندی آنان پروژه‌هایی در راستای حل مسائل کشور واگذار خواهد شد.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: در دوره جدید برنامه بنیاد، استفاده مؤثرتر از توانمندی‌های نخبگان در دستور کار قرار دارد و تلاش خواهد شد تا مسائل این قشر از جمله در حوزه‌های اشتغال و مسکن نیز مرتفع شود.

وی خاطرنشان کرد: حمایت از نخبگان در لایه‌های مختلف از جمله دانش‌آموزان و دانشجویان در قالب برنامه‌های توسعه دانایی‌محور در حال پیگیری است.

توسعه بدون دانش ممکن نیست

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی نیز در این آیین با تاکید بر نقش محوری علم و دانش در توسعه اظهار کرد: توسعه بدون دانش میسر نمی‌شود و باید از ظرفیت‌های نخبگان، اساتید و محققان برای دستیابی به راه‌حل‌های خلاقانه و بومی استفاده کرد.

طاهر رستمی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان افزود: در سال‌های اخیر شاهد رشد علمی مطلوبی در کشور بوده‌ایم و برخی از تولیدات نخبگان ایرانی در سطح جهانی بی‌نظیر است.

رستمی تصریح کرد: استان خراسان شمالی از نیروی انسانی توانمند برخوردار است و برای توسعه، ارتباط عمیق و واقعی میان دانشگاه و صنعت ضروری است و این ارتباط نباید صرفا جنبه ظاهری و تشریفاتی داشته باشد.

معاون استاندار همچنین با اشاره به نام‌گذاری امسال به عنوان سال سرمایه‌گذاری، از برنامه‌ریزی برای حمایت از سرمایه‌گذاران خبر داد و گفت: در قالب سه‌شنبه‌های سرمایه‌گذاری که در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار می‌شود، تلاش داریم مسیر جذب سرمایه تسهیل شود.

رئیس پیشین بنیاد ملی نخبگان خراسان شمالی نیز در ادامه این آیین با اشاره به چالش‌های آموزش عالی استان اظهارکرد: دانشگاه‌های این استان نوپا هستند و هنوز مقطع دکتری در دانشگاه بجنورد راه‌اندازی نشده است و این موضوع باعث عقب‌ماندگی نسبی دانشجویان این منطقه نسبت به سایر نقاط کشور شده است.

محمود بخشی بیان کرد: دانشگاه‌های استان باید به صورت ویژه مورد حمایت قرار گیرند تا انگیزه و رقابت علمی افزایش یابد.

بخشی با اشاره به اهمیت حمایت از اساتید در قالب هسته‌های علمی از پیشنهاد خراسان شمالی برای راه‌اندازی نخستین "پارک سرآمدان" خبر داد و ابراز امیدواری کرد این طرح به زودی عملیاتی شود.

در پایان این آیین، از خدمات محمود بخشی تقدیر و هومن نعیمی به عنوان رئیس جدید بنیاد ملی نخبگان خراسان شمالی معرفی شد.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی