اخبار برگریده
دوشنبه, 18 خرداد 1405 06:08

مهمترین خبرها

خبرهای مهم

مسكن و اشتغال

مسكن و اشتغال (173)

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی از ابلاغ ۳۸۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار برای تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام واقع در محلات کم‌برخوردار، سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده شهری استان خبر داد.

استاندار خراسان شمالی بر جذب اعتبارات سفر ریاست جمهوری و لزوم افزایش نیروگاه‌های خورشیدی استان تاکید کرد.

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از جذب ۶ هزار نیروی جدید در دهیاری‌های سراسر کشور طی سال جاری خبر داد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: ۴۰۵ خانوار تحت پوشش نهادهای حمایتی در طرح ساخت واحدهای مسکونی این استان که توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در حال اجراست، حضور دارند.

در شرایطی که کشور در شرایط فعلی نیاز به تقویت سرمایه اجتماعی و امیدآفرینی دارد، اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری اهمیتی دوچندان یافته است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌شمالی گفت: ۳۳۴ میلیارد ریال کمک اجاره و ودیعه مسکن از ابتدای سال تاکنون با هدف حمایت از مددجویان مستاجر زیرپوشش در استان پرداخت شده است.‌

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌شمالی گفت: تاکنون ۴۰ درصد از تعهدات ساخت مسکن در قالب طرح‌های حمایتی و نهضت ملی مسکن در این استان محقق شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: دستگاه‌های اجرایی استان امسال تعهد ایجاد ۱۴ هزار شغل را دارند که تاکنون ۵۷.۵ درصد آن در سامانه ملی رصد اشتغال محقق شده است.

شرکت‌های تعاونی مسکن خراسان شمالی امسال ۹۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای اجرای طرح‌های ساخت مسکن دریافت کردند.

استاندار خراسان‌شمالی در پی دیدار با رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از تعیین تکلیف طرح مسکن هزار و ۱۲۰ واحدی بجنورد خبر داد و گفت: این طرح با حمایت ستاد اجرایی وارد مرحله جدیدی از اجرا خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان شمالی از تامین زمین ۷۱۸ واحد مسکونی ویژه محرومان استان در قالب «طرح امید» از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

با توافق استاندار خراسان شمالی و معاون وزارت راه و شهرسازی، موانع زمین مسکن پزشکان در بجنورد برطرف و این پرونده وارد مرحله تعیین تکلیف شد.

مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان‌شمالی گفت: ۹۸۵ فقره تسهیلات کم‌بهره از بهمن‌ماه سال گذشته تاکنون به مشاغل خرد و کوچک این استان پرداخت شده که زمینه ایجاد یک‌هزار و ۴۸ فرصت شغلی را فراهم کرده است.

فرماندار بجنورد از واگذاری زمین رایگان به ۴۰۰ خانوار واجد شرایط در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در این شهرستان خبر داد و گفت: تامین زمین برای هزاران خانوار دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.




آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی