اخبار برگریده
سه شنبه, 09 تیر 1405 23:08

دوشنبه, 08 تیر 1405 ساعت 11:02

بهزیستی استان میزبان حمایت‌های گسترده مردمی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی از افزایش ۲۰ درصدی مشارکت‌های مردمی با این نهاد حمایتی در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش نسیم امروز، محمدرضا کاظم‌زاده با اعلام این  که مجموع کمک‌های مردمی در این مدت به ۲۹۳ میلیارد ریال رسیده است. اظهار کرد: میزان مشارکت‌های مردمی شامل کمک‌های نقدی، غیرنقدی و خدمات ارائه‌شده به مددجویان بهزیستی در سه‌ماهه نخست سال جاری ۲۹۳ میلیارد ریال بوده که در مقایسه با رقم ۲۵۱ میلیارد ریالی مدت مشابه سال گذشته، رشد ۲۰ درصدی را نشان می‌دهد.

وی افزود: از مجموع این کمک‌ها، بیش از ۱۰ میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال به‌صورت نقدی دریافت شده و بخش عمده مشارکت‌ها در قالب کمک‌های غیرنقدی و خدمات حمایتی به جامعه هدف بهزیستی اختصاص یافته است.

به گفته مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی، کمک‌های مردمی طیف گسترده‌ای از نیازهای مددجویان را پوشش داده است؛ از تأمین سبد کالا و بسته‌های معیشتی گرفته تا پرداخت هزینه‌های درمان، تهیه تجهیزات توانبخشی، کمک به تعمیر و ساخت مسکن، تأمین لوازم‌التحریر و سایر اقلام ضروری برای خانواده‌های تحت پوشش.

کاظم‌زاده همچنین از تمدید پویش ملی «بنای مهربانی» تا ۲۵ تیرماه ۱۴۰۵ خبر داد و از خیرین و مردم نیکوکار استان خواست با توجه به فرارسیدن ایام سوگواری ماه محرم، نذورات و کمک‌های خود را برای حمایت از افراد تحت پوشش بهزیستی به این پویش اختصاص دهند.

وی تأکید کرد که این پویش با همکاری سازمان بهزیستی کشور و با هدف تأمین بخشی از نیازهای اساسی خانواده‌های نیازمند، افراد دارای معلولیت و کودکان تحت حمایت در حال اجراست و تلاش دارد از طریق جلب مشارکت‌های مردمی، بخشی از مشکلات معیشتی، آموزشی و درمانی این گروه‌ها را کاهش دهد.

مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی در پایان از خیرین خواست کمک‌های نقدی خود را از طریق شماره کارت اختصاصی مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان و یا درگاه‌های الکترونیکی این سازمان به حساب پویش واریز کنند.

بر اساس آمارهای اعلام‌شده، در حال حاضر ۲۵ هزار و ۴۳۷ نفر دارای معلولیت در خراسان شمالی از خدمات بهزیستی بهره‌مند هستند و این نهاد حمایتی به ۴۶ هزار و ۱۰۷ خانوار شامل ۱۲۹ هزار نفر در سطح استان خدمات ارائه می‌دهد.

افزایش ۲۰ درصدی مشارکت‌های مردمی با بهزیستی خراسان شمالی را می‌توان نشانه‌ای از تداوم اعتماد عمومی به نهادهای حمایتی و نقش پررنگ خیرین در جبران بخشی از مشکلات معیشتی اقشار آسیب‌پذیر دانست. در شرایطی که فشارهای اقتصادی، هزینه‌های درمانی و نیازهای معیشتی خانواده‌های کم‌برخوردار رو به افزایش است، رشد کمک‌های مردمی می‌تواند بخشی از بار حمایتی دولت را کاهش دهد. با این حال، بررسی جزئیات آمارها نشان می‌دهد سهم کمک‌های نقدی در مقایسه با مجموع مشارکت‌ها همچنان محدود است و بخش عمده حمایت‌ها به شکل کالا و خدمات ارائه می‌شود. این موضوع بیانگر آن است که خیرین بیش از گذشته ترجیح می‌دهند کمک‌های خود را به‌صورت هدفمند و مستقیم در اختیار نیازمندان قرار دهند. استمرار این روند نیازمند شفافیت بیشتر در نحوه هزینه‌کرد منابع، اطلاع‌رسانی مستمر و تقویت اعتماد عمومی به نهادهای حمایتی است.

گفتنی است: سازمان بهزیستی کشور در سال‌های اخیر با اجرای پویش‌های مختلف مردمی از جمله «بنای مهربانی»، «مهر حسینی» و سایر طرح‌های حمایتی تلاش کرده است بخشی از نیازهای خانواده‌های تحت پوشش، افراد دارای معلولیت و کودکان نیازمند را از طریق جلب مشارکت‌های مردمی تأمین کند. خراسان شمالی نیز به دلیل گستردگی جامعه هدف بهزیستی و پراکندگی جمعیت در مناطق مختلف استان، همواره یکی از استان‌های نیازمند توسعه مشارکت‌های خیرخواهانه بوده و بخش قابل توجهی از خدمات حمایتی این نهاد با همراهی خیرین، مؤسسات نیکوکاری و مشارکت‌های مردمی تأمین می‌شود.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی