اخبار برگریده
دوشنبه, 25 خرداد 1405 13:59

چهارشنبه, 06 آذر 1404 ساعت 09:01
  • .

تولید ۲۰ هزار تن وش پنبه در خراسان شمالی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت که امسال ۲۰ هزار تن وش پنبه از سطح هشت هزار و ۱۷۴ هکتار از کشتزارهای استان برداشت شده است.

به گزارش نسیم امروز، محمد محمدزاده با اشاره به کسب رتبه پنجم استان در سطح زیرکشت و تولید پنبه کشور افزود: از این سطح، یک هزار و ۵۰۰ هکتار به صورت کشت قراردادی انجام شده است.

وی شهرستان‌های مانه، اسفراین، سملقان و جاجرم را پیشرو در کشت این محصول استراتژیک دانست و تصریح کرد: تمامی پنبه تولیدی استان به ۷ کارخانه فعال تحویل داده می‌شود که ظرفیت تصفیه وش آنها ۹۶ هزار تن است و ۹۹ درصد مواد اولیه مورد نیاز از مزارع داخلی استان تأمین می‌شود.

محمدزاده یادآور شد: سال گذشته، کشاورزان استان ۸۵۵۰ هکتار از کشتزارهای خود را به پنبه اختصاص دادند و حدود ۲۵ هزار تن وش پنبه برداشت کردند.

وی درباره کیفیت پنبه استان اظهارکرد: از نظر کیفیت، طول الیاف، رنگ و استقامت وضعیت خوبی دارد و متوسط برداشت وش پنبه ۳ تن در هکتار است؛ کشاورزان با تجربه بیش از این مقدار تولید می‌کنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی به فعالیت کارخانه‌های پنبه پاکنی در شهرستان‌های مانه، سملقان، بجنورد و اسفراین اشاره کرد و گفت: کشاورزان محصولات خود را به این مراکز تحویل می‌دهند.

پنبه استان عمدتاا شامل ارقام خرداد، ساجدی، کاشمر، ارمغان، لیدر، مای، گلستان و رقم ورامین است. مانه و سملقان با بیش از پنج هزار هکتار کشت، ۷۵ درصد تولید استان را دارند.

خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که از این سطح حدود ۴۷ هزار هکتار باغ و مابقی زراعت است.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی