اخبار برگریده
دوشنبه, 25 خرداد 1405 13:42

چهارشنبه, 27 آذر 1404 ساعت 17:45
  • .

اختصاص بیش از ۷ میلیارد تومان اعتبار به هنرمندان

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شیروان گفت: ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار ویژه برای حمایت از هنرمندان و تولیدکنندگان صنایع دستی اختصاص یافت.

به گزارش نسیم امروز، محمد سیناییان اظهار کرد: ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار از محل تبصره ۱۵ قانون بودجه ۱۴۰۴ به شهرستان شیروان اختصاص یافت که در اختیار هنرمندان قرار می‌گیرد.

وی افزود: این اعتبار با اولویت ۲ گروه اصلی یعنی زنان سرپرست خانوار و تولیدکنندگان روستایی و عشایری فعال در حوزه صنایع دستی اختصاص می‌یابد.

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شیروان بیان کرد: بخشی از این اعتبار از محل تبصره ۱۵ قانون بودجه و باقی منابع از طریق بنیاد علوی و بنیاد برکت توزیع می‌شود.

این مسؤول ضمن تأکید بر اینکه این امر تأثیر بسزایی در اشتغال روستایی، عشایری و بانوان خواهد داشت، بیان کرد: شرط اصلی برای دریافت این تسهیلات داشتن مجوز تولید صنایع دستی است.

لازم به ذکر است؛ این تسهیلات ۴ درصدی با دوره بازپرداخت ۶۰ ماهه پرداخت می‌شود.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی