اخبار برگریده
چهارشنبه, 07 مرداد 1405 14:16

جمعه, 16 اسفند 1404 ساعت 13:19

غیرت مردم ایران، جهان را به حیرت انداخت

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

امام جمعه بجنورد با اشاره به مقاومت مردم ایران در برابر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکا، گفت: غیرت و شان ایرانیان، جهان را به حیرت انداخته است.

به گزارش نسیم امروز، حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری در آیین عبادی و سیاسی این هفته نماز جمعه بجنورد اظهار کرد: ایران اسلامی همواره در طول تاریخ با ایستادگی و مقاومت در برابر بحران‌ها و کودتاها پیروز شده است.

وی افزود: مردم غیور ایران در هشت سال جنگ تحمیلی و جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی نیز بسیاری از توطئه های دشمن را خنثی کردند و پیروز میدان بودند.

حجت الاسلام نوری با بیان اینکه جوانان ایران، آماده دفاع از وطن هستند، گفت: ایران در تمامی حوزه‌ها تقویت شده و این میراث ارزشمندی است که از رهبری به ما رسیده است.

امام جمعه بجنورد خاطرنشان کرد: ایران در تمام مسائل سربلند است و اکنون در برابر تجاوز دشمنان به کشور، دست ها خالی نیست و از خاک وطن دلیرانه دفاع می شود.

وی تصریح کرد: در واقع این کشور از لحاظ علمی تقویت شده و در بسیاری از حوزه‌ها حرف اول را می‌زند اما دشمنان تاب دیدن توسعه و اقتدار ایران اسلامی را ندارند.

امام جمعه بجنورد با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به دنبال جنگ نیست، گفت: اگر علیه ملت غیور ایران توطئه‌ای انجام و امنیت آنها سلب شود، نیروهای مسلح کشور دست روی دست نخواهد گذاشت و قاطعانه پاسخ خواهند داد.

حجت الاسلام نوری با اشاره به فضایل شب‌های قدر، گفت: براساس احادیث در این شب های معنوی، دعاهای مومنان مستجات می شود بنابراین از همه نمازگزاران می خواهیم برای پیروزی مردم ایران اسلامی در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار دعا کنند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی