سه شنبه, 22 بهمن 1404 20:47

دوشنبه, 16 دی 1404 ساعت 10:02

آغاز غربالگری بینایی کودکان سه تا ۶ سال

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی از آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان سه تا ۶ سال استان خبر داد و گفت: ۲۵ هزار کودک در ۹ ماهه امسال تحت این طرح قرار گرفتند.

به گزارش نسیم امروز، محمدرضا کاظم‌زاده اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح، پیشگیری از تنبلی چشم و کاهش نرخ نابینایی و کم‌بینایی در آینده است.

وی افزود: ۲۸ پایگاه دائم بینایی‌سنجی در استان فعال است که در آن‌ها سلامت بینایی کودکان ارزیابی و اختلالات بینایی در سن رشد، یعنی دوران طلایی، شناسایی می‌شود و در صورت نیاز، کودکان به پزشک متخصص ارجاع می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی تاکید کرد: تمام هزینه‌های ویزیت و درمان کودکان تحت پوشش بهزیستی و افراد نیازمند خارج از این مجموعه توسط نهاد پرداخت می‌شود. بهترین سن برای تشخیص و درمان تنبلی چشم، سه تا شش سالگی است و درمان دیرهنگام دشوارتر و میزان بهبودی کمتر خواهد بود.

وی از والدین خواست تا فرصت طلایی غربالگری را از دست ندهند و با مراجعه به پایگاه‌های سنجش بینایی، سلامت چشم کودکان خود را تضمین کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با بهزیستی شهرستان مربوطه تماس بگیرند.

بر اساس آخرین آمار، ۲۵ هزار و ۴۳۷ معلول جسمی، حرکتی، ذهنی، بینایی و شنوایی زیر پوشش بهزیستی خراسان شمالی قرار دارند.

۴۶ هزار و ۱۰۷ خانواده شامل ۱۲۴ هزار نفر از خدمات حمایتی این نهاد بهره‌مند می‌شوند.

جمعیت خراسان شمالی بیش از یک میلیون نفر است که ۴۴ درصد آن‌ها در مناطق روستایی زندگی می‌کنند.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





عناوین روزنامه‌های امروز

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی