اخبار برگریده
شنبه, 16 آبان 1405 20:58

پنج شنبه, 14 آبان 1405 ساعت 14:06
  • .

تعهد خیران مدرسه‌ساز خراسان‌شمالی ۴۷ درصد افزایش یافت

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان‌شمالی از افزایش ۴۷ درصدی تعهد نیکوکاران برای ساخت و توسعه فضاهای آموزشی خبر داد.

به گزارش نسیم امروز، امین فلاح کوشکی اظهار کرد: مشارکت خیران در کنار اعتبارات دولتی، نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی و تحقق عدالت آموزشی دارد. به گفته وی، هم‌اکنون ۱۱۹ طرح آموزشی شامل ۴۳۰ کلاس درس با زیربنای ۹۸ هزار و ۱۸۲ مترمربع در استان در حال اجراست.

وی با تأکید بر ضرورت تداوم مشارکت‌های مردمی افزود: افزایش استقبال خیران از سرمایه‌گذاری در حوزه مدرسه‌سازی، علاوه بر کمک به رفع کمبود فضاهای آموزشی، می‌تواند زمینه دسترسی دانش‌آموزان مناطق مختلف استان به محیط‌های آموزشی مناسب‌تر و استانداردتر را فراهم کند.

خراسان‌شمالی حدود یک‌هزار و ۷۰۰ فضای آموزشی با ۹ هزار و ۴۰۰ کلاس درس دارد و سرانه فضای آموزشی آن ۵.۸ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز است. براساس برنامه هفتم توسعه، این شاخص باید به ۶.۱ مترمربع برسد؛ هدفی که تحقق آن به احداث ۴۴۴ کلاس درس دیگر نیاز دارد.

این استان در سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ پذیرای ۱۹۲ هزار دانش‌آموز در بیش از ۲ هزار مدرسه خواهد بود. افزایش جمعیت دانش‌آموزی و ضرورت بهبود کیفیت فضاهای آموزشی، اهمیت تسریع در تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و جذب منابع جدید را دوچندان کرده است. از این رو، استمرار همراهی خیران و برنامه‌ریزی برای هدایت مشارکت‌ها به مناطق دارای کمبود فضای آموزشی، از الزامات توسعه متوازن زیرساخت‌های تعلیم و تربیت در استان به شمار می‌رود.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.





آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی

یادداشت؛ مقاله

گزارش تصویری









بامی1

بامی2




  • دسترسی آسان به آرشیو روزنامه نسیم خراسان شمالی